У Дніпропетровській області помер молодий спортсмен, який отримав поранення в голову в Первомайську. Молодий чоловік був найважчим постраждалим.

Молодий чоловік отримав поранення в голову і був всі ці дні в комі. Про це йдеться в повідомленні Мост-Дніпро.

Ростислав Мітельський помер сьогодні 11 листопада в лікарні. Він був у критичному стані з найважчими пораненнями з усіх постраждалих. Медики розповіли, що Ростислав перебував у комі третього ступеня.

Молодий чоловік був майстром спорту з козацького бою, призером чемпіонатів і Кубків світу та Європи, переможцем Всеукраїнських чемпіонатів і турнірів з кікбоксингу. Хлопець навчався на третьому курсі військово-юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Станом на сьогодні ще двоє постраждалих перебувають на лікуванні в лікарні Мечникова в Дніпрі. Життю цих людей нічого не загрожує. Ще один потерпілий потребує переливання крові через важку травму ноги.

Варто нагадати, що стріляли в ніч з 6 на 7 листопада в Первомайську. Група чоловіків посварилася, а потім зав'язалася бійка. В результаті стрілянини поранення отримали чотири людини, які були спортсменами місцевого клубу.

Нагадавши, Знай писав, що російського педіатра любов Яровикову звинувачують у смерті восьмирічного хлопчика в Іваново, який загинув незабаром після огляду лікарем.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі повідомили про смерть дитячого лікаря Зміян Лідії Василівни.

Нещодавно Знай передавав, що 21 жовтня в Дніпропетровській області в місті Нікополь пішла з життя Тетяна Савченко.