На Дніпропетровщині в селі Магдалинівка померла вчителька Тетяна Андріївна Забрудська.

Про це стало відомо з повідомлення Антоніни Іваниченко у Фейсбуці.

Сьогодні о 14.00, у селі Магдалинівка відбудуться похорони вчительки Тетяни Андріївни Забрудської. У соцмережі вчительку згадують колишні учні і просто знайомі люди.

Сумують і поминають Тетяну Андріївну колишні учні, вона працювала в школі-інтернат і випустила багато поколінь своїх вихованців.

фото: соцмережі

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

фото: соцмережі

У соцмережі шкодують про втрату і раптову смерть вчительки і висловлюють свої співчуття:

"Вона дуже хороший вчитель я її пам'ятаю, любле, адже вона ще молода жінка", " Царство небесне і світла пам'ять Тетяні. Рідним сил перенести це горе", " Вічна пам'ять Нехай земля буде пухом. Вона хороша людина і вихователь була", " Пішов з життя дорогий наш чоловічок. Дуже боляче. Непоправна втрата. Любимо, пам'ятаємо, сумуємо ", " Не віриться в те що така хороша людина пішла з життя, Тетяна Андріївна нехай Господь Бог береже вашу сім'ю так як берегли ви її, ми вас любимо і сумуємо за вами".

скріншот зі сторінки в Facebook

скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі, 8 листопада, померла директор школи № 35-Солодовник Світлана Миколаївна. Педагога не стало на 47 році життя. Для всіх вона залишиться доброю і щирою людиною, яка 30 років віддала навчанню і вихованню підростаючого покоління.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові через Covid-19 померла заслужена вчителька України Галина Фурман.

Так, стало відомо, що у Львові померла заступник директора гімназії «Престиж» Галина Фурман. Причиною смерті стали ускладнення, викликані коронавірусною хворобою.

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі повідомили трагічну новину. Померла Лариса Іванівна Соловова - прекрасна жінка, чудовий педагог, керівника приватної школи англійської мови Валерія Соловова, яку заснував її покійний чоловік.