Як і прогнозували політологи, місцеві вибори 2020 показали по всій Україні, зокрема і на Дніпропетровщині, серйозну конкуренцію між місцевими регіональними партіями і загальнонаціональними політичними проектами.

Якщо говорити про монополію «блоку Кернеса» в Харкові і Харківській області немає сенсу, то здивування в кампанії цього року викликає Дніпровська партія «Громадська сила».

Місцеві вибори 2020 для цієї команди стали певним екватором і іспитом в серйозності їхніх намірів. Результат дивовижний - представники "Громадської сили" вперше отримали мандати до обласної ради та Ради по області.

Працюючи в Дніпрі з 2007 року, члени партії та громадської організації вели постійну роботу за багатьма напрямками життя міста, а не як всі інші партії включалися в життя міста тільки під вибори.

А це означає, що багаторічна і фундаментальна робота "Громадської сили" дала свої плоди, жителі області із запитом на місцевих лідерів нарешті отримали своїх депутатів.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Громадська сила" вперше представлена у Дніпропетровській обласній раді, у Підгороднянській, Павлоградській, Нікопольській та Дніпровській міських радах, а також у Новоолександрівській сільській раді.

А це означає, що Партія без звичної Всеукраїнської вертикалі динамічно набирає позиції. Без іменитих київських шефів і олігархічного фінансування, місцева Дніпровська партія «Громадська сила» розвинулася до рівня регіонального проекту. А результати другого туру виборів міського голови Дніпра, в який вийшов лідер «Громадської сили» Загід Краснов, можуть змішати всі звичні розклади для місцевих кланів.