Популярна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик стала воістину народною улюбленицею за її вміння майстерно поєднувати кар’єру та материнство. Розпочавши свій шлях ведучої прогнозу погоди, тепер чернівчанка вітає мільйони глядачів у ранковому шоу. А як живе улюблена ведуча поза кадром?

Лілія Ребрик активно веде соціальні мережі, де ділиться подробицями особистого життя та показує, як проводить час із родиною. Окремої екскурсії по власних апартаментах ведуча не робила, але в своєму Instagram зірка часто публікує світлини з різних кімнат і ракурсів. Ми спробували відтворити картину помешкання зіркової українки.

Судячи з фото, Лілія мешкає разом із родиною у приватному будинку. Крім того, родина володіє квартирою в Києві. Але частіше за все родина Диких проводить час саме за містом.

Подвір`я знаходиться в ідеальному стані: рівненько вистрижений газон, чистенький мангал та басейн. Уся їхня родина любить активно проводити час, сидіти вдома перед телевізором - точно не про них.

Всередині помешкання оформлене у сучасному стилі, родина любить світлі відтінки. Складається враження, що в кімнатах виграють сотні променів, а сама вона переповнена свіжим повітрям.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще
Меблі мають сучасний дизайн і теж виконані у спокійних тонах. Все, аби розслабитися, прийшовши після важкого робочого дня. Не байдужа Лілія і до естетики: кімнату для відпочинку прикрашає чорно-біла фотографія, а біля вікна висить затишний світильник:

Що ж, в улюблена українська телеведуча має дійсно відмінний смак та відчуття домашнього затишку.

Нагадаємо, що Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських зізналася, що постійно думає про Сома з "Маски"

Також, "Знай.uа" писав, 45-річна Наталія Могилевська спокусила красеня пишним декольте в сміливій сукні