Щоденна робота очільника міста - це суцільна рутина, і доречно було б повернутися до формату, коли мер наживо відповідає на питання, які цікавлять містян.

Про це на своїй сторінці в Instagram написав глава Чернівців Роман Клічук.

"Я із задоволенням повернувся би до формату прямих ефірів у ФБ", - пише мер, - "У четвер, о 19.00 я буду готовий відповісти на всі ваші запитання. Найнагальніші з них ставте, будь ласка, у коментарях. З них і почнемо".

скріншот: Instagram Романа Клічука

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, понад 100 чернівчан вийшли на акцію протесту під Чернівецьку міську раду. Люди виступають проти обмежень локдауну та підвищення тарифів на газ та електроенергію. "Ми проти знищення людей! Поднімали ціни до небес! Як оплатити комуналку із пенсії? Наша країна найбідніша у Європі, а вони відпочивають у Маямі та Буковелях! Ганьба! Не скинуть ціни – будемо перекривати дорогу!", – каже чернівчанин Орест.

Разом з тим підвищення комунальних тарифів, особливо в умовах пандемії, це знущання над власними громадянами. Про це мер Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці в Instagram.