Очільник Чернівецької державної адміністрації Сергій Осачук проїхався по новозбудованому мосту недалеко від села Маршиці, який з'єдную Герцаївський та Новоселицький райони.

Про це Осачук розповів на своїй сторінці у Facebook.

"Напередодні Різдва маємо неймовірну радість. Сьогодні я вперше проїхав новим мостом, який з’єднує Новоселицький та Герцаївський райони. І обіцянка президента України реалізована сьогодні 24 грудня 2020 року. Знову люди можуть бути ближчими одне до одного. Ми цим мостом зшиваємо Буковину”, - сказав він.

Осачук також подякував підрядній організації ПБС та будівельникам, які за декілька місяців зробили об’єкт, і закликав випити міцного вина.

“Всіх щиро вітаю з такою перемогою. Всім тим, хто не вірив, бажаю випити міцного вина за здоров’я буковинців напередодні Різдва”, - зазначив глава ОДА.

Нагадаємо, Роман Клічук привітав містян із Різдвом Христовим.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Протягом цього року ми всі отримали новий досвід: так багато часу вдома ми ще, мабуть, ніколи не проводили. Не все було гладко, звичайно. Але в результаті ми змогли заново усвідомити цінність живого людського спілкування. Ми навчились більше піклуватись одне про одного. Урешті, зрозуміли, як важливо дбати про своє здоров’я", - вважає Клічук.

Тим часом маленьким мешканцям Чернівців замість солодких подарунків на Новий рік видадуть сертифікати на відвідування міських атракціонів. Сюрприз стосується діток дошкільного та молодшого шкільного віку.

До речі, у Чернівцях Соборна площа засяяла новорічними вогнями. Незважаючи на те, що через пандемію коронавірусу в місті відмовилися від проведення гучних святкувань та традиційного різдвяного ярмарку, атмосферу свята все ж вирішили створити.