17-річного буковинця знайшли повішеним у понеділок, 14 грудня.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Чернівецької області, трагедія сталася у селі Лашківка Кіцманського району.

Тіло хлопця 2003 року виявили місцеві мешканці, його односельці. Правоохоронці встановлюють обставини трагедії, а родичі тихо божеволіють, бо не знають, що стало причиною такого жахливого вчинку. Юний буковинець навіть не лишив передсмертної записки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікар-інфекціоніст розкрила правду про пандемію і захопила мужністю

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Раніше портал Знай писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".