У Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці Наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича - жінці було лише 48 років.

Про це на офіційній сторінці в Facebook повідомила адміністрація бібліотеки.

"З глибоким сумом колектив Наукової бібліотеки Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича сприйняв звістку про передчасну смерть Алли Аурелівни Нагірняк, провідного бібліотекаря відділу обслуговування, яка працювала в університеті з 1995 року", – пишуть невтішні колеги, - "Аллу Аурелівну ми завжди будемо пам’ятати як висококваліфікованого фахівця, колегу, яка завжди прийде на допомогу, оптимістку, порядну, щиру і чесну людину. Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять…".

Популярні новини зараз

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Він викладав українську мову та літературу. Колеги померлого висловили співчуття рідним і близьким померлого педагога. Вони також розповіли, що Іван Тимчук був людиною прекрасної душі, його серце і душа завжди були відкриті.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що Садовий отямився перед другим туром, судитиметься з Кабміном: "Локдаун на вихідні – абсурд" Львівська міськрада збирається подавати позов до суду на рішення Кабінету Міністрів від 11 листопада про введення в Україні карантину вихідного дня.