Народний депутат від фракції Слуга народу Гео Лерос, який раніше оприлюднював скандальні плівки щодо глави Офісу президента Андрія Єрмака, вчергове звинуватив останнього, а також його колегу – не менш "знаменитого" нардепа Миколу Тищенка, в державних махінаціях.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Відтак, за його словами, в Тищенка та Єрмака вже закінчилася "епоха бідності", про яку так часто говорила команда Зеленського, адже вони "обчищають" міський бюджет - напередодні вони перевели собі 287 мільйонів гривень.

Єрмак, фото з вільних джерел

"Єрмак, тобі тут 10 млн євро на новий Мерседес перерахували… Тільки за 2 червня на компанію Комарницького ЕкоБудТрейд, яку "кришує" Єрмак і Тищенко, було перераховано з міського бюджету 287 млн грн.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

При цьому, з серпня 2019 на цю прокладку, яка не має своїх будівельних потужностей і співробітників, а також залучає на всі роботи субпідрядні організації з обов'язковим "відкатом", було перераховано майже 1,5 млрд грн. У Єрмака і Тищенко настав Кінець епохи бідності", - наголосив Лерос.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єрмака і Кучму запідозрили у держзраді — СБУ відкрила кримінальну справу
Як повідомляв портал Знай.ua, під куполом Верховної Ради України відбулася люта бійка між народними депутатами "Слуги народу" Гео Леросом і Максимом Бужанським.
Також Знай.ua писав, Лерос "злив" компромат на Єрмака щодо торгівлі посадами