Жителі Сєверодонецька показали в мережі продукти із супермаркетів, які важко назвати їстівними. Мешканка міста опублікувала в Facebook фото зеленого м'яса, придбаного в одному з магазинів міста під виглядом курки. Жінка була спантеличена тим, що їй продали — м'ясо всередині виявилося схожим на яскраво зелену рослину.

В соціальній мережі охрестили покупку куркою-мутант, оскільки зелене м'ясо — це явно не норма для продажу в магазині. Однак, багато коментаторів не визнали вину магазину, наголосивши, що покупці повинні бути дуже уважними, здійснюючи покупку.

Покупка в магазині Северодонецька, фото: vchaspik.ua

Жінка, яка придбала дивний товар певна, що продавець не повинен знімати з себе тягар відповідальності за товар. Їй рекомендують залучити до справи Санепідемстанцію. Повідомляється, що гроші за товар у магазині повернули. Дехто із користувачів мережі вважає, що причиною позеленіння стала м'язова міопатія, яка іноді розвивається у бройлерів.

У мережі показали також інші неїстівні покупки, які знайшлись на полицях магазинів та супермаркетів. Серед них ковбаса із пір'ям, яка свідчить про недотримання процесу обробки м'яса.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Покупка в магазині Северодонецька, фото: vchaspik.ua

Покупка в магазині Северодонецька, фото: vchaspik.ua

Нагадаємо, як вибрати якісну червону ікру для святкового столу: поради фахівців

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сільпо "начинив" цукерки бридкою живністю: приголомшений покупець поділився "смакотою", фото

Також "Знай.ua" писав, що київське метро окупували полчища голодних щурів-психів: "Так починалась чума"