Жителям столиці, такяк і всієї Украины можна починати радіти, так як світле майбутнє стало ближчим. Київ назвали містом з контрастними пейзажами, повідомляє британське видання The Guardian, яке внесло столицю у свій ТОП-10 міст світу.

Київ

"Церква святого Андрія, пофарбована в пастельні тони, яка знаходиться на вершині крутого пагорба, в центрі історичного київського району Поділ, – приклад прекрасної барокової архітектури. Але що дійсно відрізняє це місце від багатьох інших – так це його оглядовий майданчик, куди можна увійти всього за 60 пенсів (15 гривень), який відкриває фантастичний вид на все місто в 360 градусів. З нього можна розглядати барвисті старі будинки, бані церков і мощену вулицю, відому як Андріївський узвіз, перш ніж обернути свій погляд у бік річки і нового міста", - написано на сайті видання.

Також видання зазначило італійське місто Верона.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Ми відкрили незвичайний вид на дахи історичного центру Верони, коли відвідали там винний фестиваль з дегустаційними станціями по всьому місту. Заключна дегустація полягала в тому, щоб перетнути Понте Пєтра і піднятися на фунікулері до Кастель Сан П'єтро. Тераси простягаються перед замком, звідки відкривається приголомшливий вид на середньовічну Верону, її вежі і палаци, заховані в петлі річки Адідже. Романтикам повинен сподобатись захід сонця." - винесли свій вердикт експерти.

Крім цього у виданні відзначили і холодне сяйво Бергена (Норвегія) вночі і Музей сучасного мистецтва в Нью-Йорку(США).

Нагадаємо, кияни масово повстали проти Кличка, на Хрещатику бунт: "Поверни вкрадені гроші!".

Як повідомляв портал Знай.ua, Київ звинуватили в плагіаті мосту на Дружби народів.

Також Знай.ua писав, у Києві побудують ще один міст, який з'єднає Хрещатий парк та Володимирську гірку і буде призначений для велосипедистів і пішоходів.