У суботу, 3 листопада, стало відомо, що в Києві зникла 14-річна школярка Ольга Тетюєва. Поліція просить про допомогу у пошуках дівчини. Про це повідомляється на Facebook-сторінці розшуку дітей поліції в Києві.

поліція

"Увага, розшук! Дарницьким УП розшукується неповнолітня Тетюєва Ольга Олександрівна, 27.02.2004 року народження", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці також звернулись до українців із проханням, щоб за наявності будь-якої інформації про можливе місце перебування дитини, люди повідомляли за номером 102. Пресс-служба поліції також опублікувала фото зниклої Ольги.

Раніше ми писали, що 22 жовтня зі спеціалізованого дитячого центру зникли діти. Їх розшукує Деснянське УП Нацполіціі Києва. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі столиці.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Показати ще

Поліцейські розповіли, що діти самовільно залишили Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей №1. Центр знаходиться за адресою: вулиця Володимира Маяковського, 28В.

Правоохоронці звертаються з проханням, що якщо хтось із жителів столиці володіє будь-якою інформацією про зниклих дітей, повідомити за телефоном 102.

Нагадаємо, раніше Єдиний реєстр зниклих безвісти запрацює в Україні.

Верховна Рада схвалила у другому читанні законопроект № 5435 про правовий статус зниклих безвісти. За законопроект проголосували 238 парламентарів.

Законопроект, який ухвалили дає змогу визначити поняття "особа, яка зникла безвісти" в контексті міжнародного гуманітарного права, що закріплює права таких людей та надає їм відповідний захист.

Окрім вже чинного поняття "безвісно відсутньої особи", яке є у Цивільному кодексі України, ухвалений документ передбачає поняття "особа, яка зникла безвісти".

Зазначається, що для розшуку зниклих безвісти осіб через війну на Донбасі планують створити Комісію з питань осіб, зниклих безвісти.

Нагадаємо, 22 жовтня зі спеціалізованого дитячого центру зникли діти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що у Росії загадково зникла учасниця популярного телешоу.

Також "Знай.uа" писав, про те, чому в Україні щорічно зникають 5000 дітей.