На Закарпатті у Тячівській лікарні опритомніла жінка, яку у Святвечір побив неадекватний співмешканець.

Як повідомляє ТСН, закарпатка каже, що мусить одужати заради власних дітей, тому лікарі ретельно приховують від неї, що малят немає в живих. Пацієнтка повністю ізольована, до неї нікого не пускають, оскільки ще є ризики для життя. Поки що медики намагаються стабілізувати її стан.

Місцеві мешканці ж розповідають, що злочинець не вперше проявляв агресію. Так, начебто в новорічну ніч, після побиття рідних, на чоловіка кілька разів викликали патруль. Він у цей час втік і переховувався на подвір’ях сусідів.

Страшна трагедія сталася у готельно-ресторанному комплексі "Оксана", де родина зняла номер та сауну. Чоловік, перебуваючи в неадекватному стані (чи був він під дією алкоголю чи наркотичних речовин, ще належить з'ясувати слідству) почав кидатися на рідних та бити їх стільцями. 9-річна дівчинка та її 2-річний братик загинули на місці, а їхню маму з важкими травмами доставили до лікарні.

Нагадаємо, раніше На Київщині неадекват проломив голову товариша сокирою: "приїхали на заробітки"

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Ревнивий чоловік по-звірячому зарубав сокирою нового коханця дружини, прихопивши з собою бійцівську псину

Також Знай.ua писав, що Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку доньку: "за що, татко?"