З'явилися нові подробиці жорстокого вбивства на Закарпатті – жінка, дітей якої до смерті забив співмешканець, нібито померла в лікарні.

Детальніше про це пише видання "ua-reporter.com".

Нагадаємо, що 6 січня у Тячеві сталося звіряче вбивство - чоловік до смерті забив двох дітей 9 і 2 років, а також сильно побив свою 35-річну співмешканку. Діти від отриманих травм померли на місці, а матір терміново направили в реанімацію.

30-річного зловмисника затримали та помістили під варта. Йому інкримінують п.1, 2, 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю), а також ч. 2 ст. 15 і ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) КК України. За скоєне чоловікові загрожує довічне ув'язнення.

Затримання / фото: ГУНП

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Місцеві жителі розповідають, що чоловік страждав психічними розладами і приймав наркотики. За словами сусідів, його жінка - не місцева і приїхала до нього з сусідньої області.

Загиблих дітей поховали у п'ятницю, 8 січня. У мережі з'явилася інформація про те, що близько 20:00 8 січня мати, яка також важко постраждала, померла. Вона не знала про стан своїх дітей, а також була вагітна від передбачуваного вбивці.

Разом із тим, офіційні джерела цю інформацію заперечують.

Пост в Facebook / скріншот

Нагадавши, у Польщі п'яний українець напав на земляка з ножем: святкував Новий рік " як вдома"

Як повідомляв портал "Знай.иа", в Італії трагічно загинула українка, рідні благають про допомогу: "хочемо поховати будинки"

Також, "Знай.иа" писав, у Хмельницькому померла жінка, яку живцем підпалив рідний брат: "Медики боролися тиждень"