У Виноградівській області (Закарпаття) не вщухає скандал навколо смерті 16-річної мешканки Фанчикова, яка померла за дивних обставин кілька місяців тому.

Дівчина начебто померла від наслідків пневмонії, але ця версія здалася родичам та знайомим неправдивою. Журналісти провели власне розслідування, в ході якого виникли підозри, що над дівчиною знущався вітчим: міг бити та ґвалтувати підлітка. Розголосу історія набула після виходу ефіру на телеканалі "Україна".

Врешті-решт було вирішено провести ексгумацію тіла, аби зробити експертизу та встановити справжкю причину смерті 16-річної закарпатки. Залишається сподіватися на оголошення правдивих результатів усіх перевірок у цій моторошній історії.

Спочатку стало відомо, що 16-літня дівчинка померла через коронавірус. Такий висновок надали патологоанатоми, проте односельчани категорично не згодні із цією інформацією. За даними видання, дівчину напередодні смерті сильно побив відчим. У лікарні дитина померла, а після розтину тіла судмедекспертиза дала висновок про смерть від коронавірусу. Цю інформацію підтвердили в поліції області.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Показати ще

Почувши висновки медиків і поліції, мешканці району неабияк обурилися. У смерті дівчинки вони звинувачують її вітчима – чоловік нібито має кримінальне минуле та неодноразово бив дружину і дітей. Запобігти трагедії з дівчиною нібито можна було, якби не байдуже ставлення оточення.

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі нелюд зґвалтував водія трамвая, суд поставив крапку у гучній справі

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві небезпечний маніяк вийшов на полювання, жінки в паніці: "голий, в масці і з ножем"

Також Знай.ua писав, що Сповідь жінки про вітчима-ґвалтівника розриває серце: "Перестала молитися, коли…"