В Ужгороді спортивно-реабілітаційний центр для учасників АТО та людей з інвалідністю вже більше року, як поставлений на паузу.

У 2014 році небайдужі загорілися ідеєю створити такий центр. Зібрали гроші, склали кошторис, із допомогою міської влади отримали приміщення. Тут мали бути спортивні зали, масажні кабінети і хостел. ОДнак за ці роки із бюджетом в 11 мільйонів гривень стигли тільки провести комунікації, витягнути стіни та замінити вікна, йдеться в сюжеті "Першого".

На цьому кошти закінчилися. Наразі йдуть перемовини із представниками міської влади та іноземними партнерами, щоб відновити будівництво хоча б у наступному році. Зараз активісти намагаються зберегти те, що вже є, адже грошей бракує навіть на охорону приміщення.

Нагадаємо, на Кам’янеччині, що у Хмельничцькій області, збудували новеньку амбулаторію сімейної практики загальної медицини. Збудували, але так і не відкрили. Її збудували на місце старого медпункту, відкривали помпезно зі стрічками та піснями у грудні 2019 року. За задумкою, амбулаторія мала обслуговувати 4 тисячі мешканців Вихватнівець та ще 12 сіл, розташованих поруч.

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як повідомляв портал Знай, малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, Знай писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині.