На Закарпатті, у Виноградові, четверо підлітків жорстоко побили 12-річну дитину. Все, що відбувалося, було знято на відео. Про це стало відомо з повідомлення активіста Сергія Волошина, яке він розмістив на власній сторінці у Facebook.

За попередньою інформацією, між дітьми спалахнула сварка, під час якої двоє 14-річних дівчаток і двоє 15-річних хлопців побили 12-річну подругу.

До правоохоронців за допомогою одразу ж звернулася матір постраждалої дитини.

«Шановні поліцейські Виноградова та керівництво поліції Закарпаття, чи ігнорували б ви цей факт правопорушення, якби це били вашу дитину??? Чи ігнорували б ви цей факт правопорушення, якби потерпіла була із заможної сім’ї??? Після поданої заяви до Виноградівської поліції потерпілу дівчину продовжують переслідувати, на що ви, шановні, якось реагуєте?», - обурюється Волошин.

У поліції стверджують, що всіх учасників бійки затримали, їх допитують у присутності їхніх батьків. Ступінь тяжкості отриманих дитиною травм має визначити медична експертиза.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

«Для таких нелюдів треба жорсткі міри прийняти», «Звідки пішла мода бити дівчаток, підлітків підлітками і викладати в мережі? Спіймати б одну банду і відзначити так, щоб зуби збирали, ось тоді це припиниться. Мені все одно, звідки і чия ця дитина. Ці малолітні мерзоти отримують задоволення від того, що знущаються і мучать жертву. Яка поліція? Цій дівчинці все життя доведеться нести цей тягар приниженою і без довіри до цього світу особистості», - коментують ситуацію українці.

Нагадаємо, що під Дніпром десятирічна дівчинка повісилася. Медики відразу ж вирушили на місце виклику, однак прибувши на вказаною адресою їм довелося лише констатувати смерть дитини. Дівчинка загинула ще до того моменту, як бригада швидкої допомоги опинилася на місці.

Як повідомляв портал Знай.иа, учасник скандального інциденту в маршрутці №101 в Дніпрі зв'язався з журналістами і розповів свою версію події. За його словами, дівчина була п'яна і провокувала пасажирів.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.