Риба — важливий продукт в раціоні кожної людини, однак від деяких її видів слід відмовитися. Так, риба пангасіус несе шкоду людському організму й фахівці категорично не радять її вживати.

Найнебезпечнішим сортом риби, яка надходить до нас на стіл з В'єтнаму, вважається пангасіус. Вся річ у тому, що виловлюється даний сорт риби з дуже брудної річки під назвою Меконг. Мало того, що в Меконзі плаває велика кількість сміття, так ця риба отримує ще хорошу порцію небезпечних канцерогенів.

Пангасіус

Друге місце за небезпечністю займає Кафельник або золотий окунь. Він небезпечний з-за того, що має у своєму складі багато ртуті. Медики наполягають його повністю виключити з раціону дітям і вагітним жінкам. А на третьому місці опинився сом.

Також варто відмовитися від самого оселедцю. Небезпечно також їсти популярну серед українців страву оселедець під шубою. страві не просто варені овочі, які втрачають корисні властивості, а й велика кількість майонезу, яка шкодить організму.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Оселедець під шубою

"Ця риба солона, а сіль, як відомо, затримує рідини в організмі. Виникають набряки, підвищується тиск. Рекомендую уникати цього продукту як в самому салаті, так і в чистому його вигляді тим, у кого гіпертонія", — зазначила дієтолог Олена Соломатіна.

Нагадаємо, до реанімації після бутерброда з червоною ікрою на Новий рік: кому може нашкодити вишуканий делікатес.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як відірвати дитину від смартфона і не стати ворогом номер один.

Також "Знай.uа" писав, що куріння сигарет може призвести до розвитку когнітивних порушень у дітей та онуків.