Чим ближче новорічні свята, тим більше ажіотаж навколо основних атрибутів торжества. Зокрема, новорічні ялинки вже скоро заповнять вулиці Запоріжжя.

В обласних лісових господарствах обіцяють, що сильного зростання цін порівняно з минулорічними не буде.

За попередніми прогнозами, цього року планується продати близько 11 тисяч сертифікованих хвойних дерев. Передбачається, що середня ціна за один метр дерева встановиться в межах 95 гривень.

Ялинка в метр-півтора заввишки обійдеться запоріжцям приблизно в 150 гривень. А ось за пишну лісову красуню висотою в три з половиною метри доведеться викласти вже близько двох тисяч гривень.

Звичайно, ринки Запоріжжя наповнять і привізними ялинками і смереками, які прибули з інших регіонів країни-природно, їх ціна буде набагато вище.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Нагадаємо, раніше У Харкові затвердили план заходів до Нового року. Офіційне відкриття головної ялинки Харкова планують провести 19 грудня о 17:00. Окрім ялинки на площі планують встановити атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Франківську встановлюють ялинку в розпал пандемії: "З Новим роком, карантинці!"

Також «Знай.uа " писав, що У Хмельницькому готують Різдвяний ярмарок, українці святкування не оцінили: "лікарні краще обладнайте киснем!"