Стало відомо про те, що в Запоріжжі сім'я Герасимових отримала новий будинок. Ця новина не складе нікого байдужим.

Таким чином, повідомляється, що минулий будинок багатодітної сім'ї повністю згорів під час пожежі. Їм було вважай нікуди йти.

Завдяки людям з усієї країни зокрема волонтерів із Запоріжжя, вони отримали новий будинок. На початку тижня, 23 листопада, в місті Верхівцеве, що в Дніпропетровській області, вони оселилися в новий будинок.

Жінка розповідає про пожежу в минулому будинку, що почалося все з сараю, який загорівся. Поки приїхали рятувальники, то постраждав вже і будинок. До слова, Його сім'я брала в кредит, на п'ять років, і на щастя вже все оплачено.

Жили вони тісно, але в радості. Жінка і 12 дітей.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Без постійного місця проживання вони були практично три місяці. Жили в сараї, хто спав на ліжках, хто на підлозі. Сусіди допомагали чим могли.

Новий будинок знаходиться в тому ж селищі.

Також Знай писав, що на Харківщині розшукують жінку, яка пішла з дому і зникла безслідно. За інформацією правоохоронців, розшукується 80-річна мешканка міста Дергачі Олена Зубенко. Нещодавно Знай передавав, що в Києві зник 15-річний підліток. За інформацією правоохоронців, розшукується неповнолітній Сорока Олексій Віталійович. Хлопчик 2005 року народження 21 листопада 2020 року пішов з дому і досі не повернувся.

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Києвом розшукують підлітка з зеленими очима. Молодий чоловік вийшов з дому 16 листопада і не повернувся. Рідні та поліція просять допомогти у пошуках.