Стало відомо про те, що жителі міста Запоріжжя вирішили злегка присоромити мера Буряка, і залатати дорогу власними силами. Що з цього вийшло.

Таким чином, повідомляється, що в Олександрівському районі міста, мешканці та підприємці по вулиці проспект Соборний, 21, власноруч вирішили усунути ями на дорогах у їхньому дворі.

Про це повідомляє Інформаційний портал «Акцент».

Вся справа в тому, що у підприємців, які тримають офісу в даній будівлі, вже урвався терпець. Влада не один рік обіцяє зробити нормальну дорогу.

Це призвело до того, що небайдужі громадяни вирішили зробити дорогу самостійно, тим самим вирішили свою проблему.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У дворі поклали приблизно 130 метрів нового асфальту, а роботи виконала приватна фiрма. За все українці заплатили трохи більше десяти тисяч гривень, які довелося діставати зі своєї кишені.

Чоловік, який проявив ініціативу, повідомляє, що так потрібно вчинити всім будинкам, інакше нічого вони не дочекаються від влади. Сума невелика, і набагато приємніше заплатити самому, ніж ще років 10 чекати дива.

Образа на Володимира Буряка все ж залишилася, і вони вирішили повідомити всім, що дорогу зробили вони самостійно в незвичайний спосіб. Скрізь було розклеєно оголошення.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві в десятках київських будинків відремонтують під'їзди і сходові клітки, замінять трубопроводи і утеплять Фасади.

Також Знай повідомляв, що у 26-річного Назара Гусакова в дитинстві почала розвиватися спінальна м'язова атрофія (СМА-захворювання, при якому м'язи атрофуються).

Нещодавно Знай передавав, що в одному з львівських парків провалилася Нова доріжка до пандусу.