У мережі розповіли про Вікторії Марчук, яка є однією з найбільш титульованих паратхеквондисток планети. Що про неї відомо.

Таким чином, повідомляється, що зовсім недавно у неї з'явилося ще одне досягнення в Скарбничці. Вона стала першим в Україні майстром спорту з паратхеквандо.

Незважаючи на те, що Вікторія є чемпіонкою, у неї немає звичайних побутових умов. Фактично, вона є бездомною, і готується до змагань у холодному залі.

Вікторія Марчук, фото: Facebook

Журналісти взяли у неї інтерв'ю, де дізналися багато чого нового про дівчину. Наприклад, в цьому році вона повинна була брати участь в Паралімпійських іграх, які повинні були пройти в Токіо.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Вікторія розповідає, що навесні, перед оголошенням локдауна, вона щодня готувалася до ігор, і ось, на останніх зборах вона побула всього три дні, потім стався карантин. Загалом, важкий рік, форма за цей час погіршилася, а тренуватися доводилося вдома.

Восени вони вже встигли з'їздити в Туреччину на збори, так як в Україні тренуватися складно. Приміщення в Запоріжжі далеко не з кращих. Там холодно, і немає особливих зручностей.

Про своє здоров'я дівчина відгукується не дуже добре. "У мене руйнується суглоб в нозі. Після Паралімпіади повинна була робити операцію по заміні суглоба. Поки рятуюся уколами, мені колють всередину суглоба, щоб було менше болю і нарощувалася якась хрящова тканина. Витрачаю на лікування колосальні гроші. Але по факту тільки руйную свою ногу".

Також, актуальне для дівчини і житлове питання. Вона сирота, і з малих років домагається всього сама. Запорожці навіть написали петицію до влади, щоб ті дали квартиру. Сечас вона живе в сім'ї подруги

"Я роблю все, щоб вигризти ці медалі для країни. Дайте мені хоч службову квартиру, якщо не хочете виділити постійну. Чому депутатам в Україні дають службові квартири, а спортсменам – ні?»

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юний хмельничанин розкидав конкурентів на півфіналі Чемпіонату Європи

Як повідомляв портал "Знай", найкрасивіша дзюдоїстка України Білодід показала чоловічий характер

Також, "Знай" писав, що українець став найсильнішою людиною світу