Стало відомо про те, що в Запоріжжі чоловік надів незвичайну маску, тим самим намагаючись обдурити карантин. Все зняли на відео.

Таким чином, повідомляється, що незважаючи на невтішну ситуацію не тільки в Запоріжжі, а й у всій країні, жителі продовжують виступати проти карантинних обмежень. Більш того, від слів вони переходять до дій, і починають порушувати всі правила.

Особливо це питання стосується людей, які не визнають маски і весь режим. Вони вважають, що влада змушує їх надягати, щоб заробити грошей на звичайних людях.

Наприклад, в Мелітополі, в салоні маршрутного таксі, один з пасажирів надів маску з вирізом для носа і рота. Природно, що це неправда, і ніяким чином вона не допоможе, але, по суті, ніякі правила він не порушив, так як сидить в захисній масці. Цим він і аргументував своє рішення.

Нагадаємо, що відтепер, українці будуть зобов'язані платити штраф не тільки за відсутність маски, але, і якщо цей «аксесуар» неправильно надітий, як ми бачимо в цьому випадку.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Відповідальність за таке порушення передбачена у вигляді штрафу від 10 до 15 мінімумів доходів громадян. Це становить від 170 до 255 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україні масово закриваються школи та дитсадки через те, як бути батькам.

Як повідомляв Знай.ua, українців без масок почнуть штрафувати з 21 Листопада, що потрібно знати про нове правило.

Також Знай.ua писав, що Україна відзначилася копійчаними штрафами за неношення масок у порівнянні з іншими країнами.