Стало відомо про те, що. Запоріжжя вчительку фізики вбив її коханий. Подробиці резонансного злочину.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі в багатоповерхівці на вулиці Лобановського сталося страшне вбивство.

Загиблу викладачку знали всі. Вона жила на п'ятому поверсі в е тому будинку, і коли вона познайомилася з Геннадієм, почалися постійні скандали.

У той самий день, Геннадій прийшов з коханою до сусідів, щоб вибачитися зла шум, який приносить незручності. Через ще час, він постукав до сусідів знову, але, вже один.

Геннадій попросив їх викликати поліцію. Він сказав, що справжній вбивця втік, і він не зміг його зловити, а сам він тут ні до чого.

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Одного удару ножем було достатньо для того, щоб забрати життя вчительки.

Сталося це в понеділок, 16 листопада. Інспектори побачили на підлозі жінку, яка лежала на підлозі вся в крові. Найстрашніше, що з грудей у неї стирчав ніж.

Геннадій весь час плутався у своїх свідченнях, і так і не зміг нічого чітко пояснити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові патрульні врятували малюка, якого покусав собака. Правоохоронці супроводили до лікарні дитину для швидкого надання медичної допомоги.

Як повідомляє портал "Знай" У Києві патрульні Станіслав Севідов і Юрій Школяренко врятували 20-річну дівчину, яка хотіла накласти на себе руки. На балконі 25-го поверху очевидець помітив людину, що сидить на перилах, звісивши ноги вниз. Свідок дуже злякався і відразу викликав поліцію.

Також "Знай" писав, що Під Дніпром курсантка не розгубилася і врятувала чоловіка з епілепсією: "13 хвилин здавалися вічністю". Чоловік з нападами судом втратив свідомість і впав на підлогу, прямо посеред ділянки. Ольга не розгубилася і кинулася на допомогу чоловікові.