Запорізькі волонтери за один день зібрали кілька тисяч доларів для покупки нового житла сім'ї, у якої згорів будинок.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає Alex.ua у своєму сюжеті.

Ще на початку серпня у багатодітної сім'ї згорів будинок у селищі Верхівцеве Дніпропетровської області. Вікторія Герасимова і її 10 дітей кілька місяців жили на згарищі в старій літній кухні. Чоловік багатодітної матері давно помер, а зібрати кілька тисяч доларів на новий будинок їй було не під силу.

Про трагедію дізналася запорізька волонтерка Злата Некрасова. Вона розмістила відповідний пост в соціальних мережах, який за добу набрав тисячі репостів і лайків. За день волонтерам вдалося зібрати необхідну суму для покупки нового житла. Злата заявила, що гроші будуть передані родині, а покупку будинку вона проконтролює особисто.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпрянка повертає загублених діток в сім'ю, десятки "очок" в карму: "я цим живу". Олена Жовтобрюх творець волонтерської групи"Пошук зниклих дітей".

Як повідомляв портал Знай.иа, мешканки Тернопільщини знову взялися за приготування смачних подарунків для військових, які захищають країну на Донбасі. Волонтери збирають гуманітарну допомогу та передають консервовані овочі та фрукти власного приготування.

Також Знай.иа писав, що на Львівщині просять допомогти родині, яка під час пожежі втратила все своє майно і опинилася без даху над головою.