У Запорізькій області співробітник моргу пішов на підлий вчинок. Він зняв золоті прикраси з покійної жінки. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Зникнення золотих сережок виявили родичі померлої жінки. Вони заявили в поліцію, яка і встановила винуватця. Як виявилося, співробітник моргу зняв сережки з тіла і здав їх в ломбард. Чоловік розповів, що гроші він витратив на лікування своєї дитини. Чоловіка покарали за проступок і призначили 80 годин громадських робіт.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харкові очевидці зняли на відео те, що відбувається під моргом однієї з лікарень. На вулиці Амосова збирається велика кількість людей. Всі вони чекають своєї черги, щоб потрапити в морг. Деякі починають поминати покійних рідних прямо на капотах машин. З кожним днем машин і людей стає все більше і більше.

Також Знай писав, що в Дніпрі жінка звела рахунки з життям на дитячому майданчику. Вона зробила цього в ніч з 24 на 25 жовтня. Тіло виявили вранці на дитячому майданчику. На її шиї були зав'язані провід від зарядного пристрою для мобільного телефону і шнурки кросівок.

Нещодавно Знай передавав, що смерть людини-це стрес для будь-якої сім'ї. У мережі розповіли, куди звертатися, якщо родич пішов у інший світ. Також Українцям розповіли про вартість похорону. Весь процес починається з отримання довідки про смерть. Після чого звертатися вже слід в ЗАГС для оформлення свідоцтва про смерть, що необхідно для оформлення комплексу ритуальних послуг.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще