Жителям Запорізької області пропонують провести вакцинацію проти грипу.

Читайте Знай в Google News!

Перелік медзакладів, де можна провести вакцинацію опублікував Лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я Запорізької області.

На сьогоднішній день провести вакцинацію від грипу можна в медичному закладі "Вітацентр", а після 7 листопада вакцини обіцяють завезти і в інші кініки. У" Вітацентрі "процедура проводиться французькою вакциною"Ваксігрип тетра". Вартість такої послуги-550-580 гривень.

Незабаром очікуються вакцини та інших виробників в різних медустановах Запорізької області. З 7 листопада повинні поставити "Джі Сі Флу" (Корея), "Ваксігріпп тетра" (Франція), "Інфлувак" (Нідерланди). Вартість вакцинації можна уточнити за вказаними телефонами.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Список медзакладів / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікар і вчений Олександр Карабіненко розповів, кому дійсно протипоказані медичні маски, які в багатьох країнах є обов'язковими. На щастя, таких людей з індивідуальними особливостями досить мало.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі збираються проводити масову вакцинацію. Вакцинація повинна не захищати від хвороби, а захистити від серйозних ускладнень, які розвиваються під час грипу та інших інфекційних і вірусних захворювань.

Також Знай.иа писав, що з аптек Чернівців зникли вакцини від грипу та вітамін С.