У Запорізькій області чоловік вирішив заощадити, вкравши два шматочки сиру. Однак його затримали і тепер доведеться заплатити 600 гривень.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає місцеве видання "РИА Мелітополь".

Повідомляється, що інцидент стався ще 26 серпня 2020 року. Житель Мелітополя виріши вкрасти в супермаркеті "Сільпо", розташований на проспекті Б.Хмельницького, два шматочки російського сиру загальною вагою 600 грам. Дана крадіжка понесла б збитки магазину в розмірі 113 гривень.

Сир / фото: Pixabay

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Однак, спритного злодія вдалося затримати охоронцям супермаркету. Сума, з якої настає кримінальна відповідальність становить 210 гривень, тому чоловік відбувся лише адміністративним протоколом згідно зі статтею 51 КУпАП.

Але матеріально йому доведеться зазнати збитків. Кілька днів тому суд розглянув справу про крадіжку і призначив чоловікові покарання у вигляді штрафу в розмірі 170 гривень, зі сплатою 420 гривень судового збору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві на Оболоні Охорона супермаркету побила відвідувача, бо його запідозрили у крадіжці.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві затримали за крадіжку товару в супермаркеті співробітника податкової інспекції. Йому дуже терміново знадобилися засоби контрацепції і лубриканти.

Також Знай.иа писав, що у Тернополі поліція розшукує жінку, яка скоїла крадіжку товарів з магазину косметики. Поліція встановлює особу жінки. Для цього вони розмістили відео з камер відеоспостереження в магазині.