2020 рік запам'ятається всьому світу надовго. Епідемія, яка нагрянула як грім посеред ясного неба, зіпсувала плани багатьом.

Таким чином, повідомляється, що плани артистів також зіпсувалися. Вони були змушені пережити складні умови карантину, а концерти перенести на невизначений термін.

Група» Антитіла " не стала винятком. Обмеження торкнулися і їх, а тур на підтримку нового альбому, який був запланований на весну, перенесений.

Фанати не впадали у відчай, і старанно чекали концертів. Ось, нарешті, 31 Жовтня» антитіла " все таки приїхали в Запоріжжя, де провели концерт з дотриманням всіх карантинних обмежень.

Лідер колективу Тарас Тополя каже, що на творчу діяльність епідемія звичайно ж вплинула.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Іноді, щоб порадувати фанатів, і виконати всі вимоги, доводиться грати по два концерти в день, а в Кременчуці відіграли замість двох концертів відразу три.

На початку концерту в місті Запоріжжя Тарас передав привіт городянам від своєї дружини, яка родом звідти.

Також, в перервах між піснями він спілкувався з публікою.

Варто нагадати, що сьогодні 6 листопада в Україні були зафіксовані відразу два рекорди - по захворюваності і по одужанню. Вперше з березня місяця кількість видужали перевищила кількість заражених. Однак кількість заражених продовжує неухильно зростати.

Крім того, Знай повідомляв, що міністр охорони здоров'я України Максим Степанов розповів про можливість введення карантину вихідного дня. Він вважає, що в суботу та неділю можна закрити все крім критичної інфраструктури і розірвати ланцюг передачі інфекції.

Нещодавно Знай передавав, що медики Дніпра рятують маленького хлопчика, який важко переносить коронавірус.