Стало відомо про те, що в Запоріжжі суд оголосив вирок 13-річній школярці. Що відомо.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі суд оголосив вирок школярці, яка побила і змусила встати на коліна 13-річну дівчинку.

Комунарки суд поставив крапку у справі про жорстоке побиття 13-річної школярки. Сталася бійка ще в жовтні минулого року поруч зі школою на вулиці космосу.

Поліція, фото, соціальні мережі

Головною підозрюваною є учениця школи №23, їй 15 років.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Вирок опублікували в реєстрі судових рішень.

12 жовтня 2019 року, під вечір школярка завдала потерпілій удари по обличчю, і почала змушувати її стати на коліна, щоб поцілувати взуття.

В результаті, після інциденту у постраждалої були гематоми, садна поруч з верхньою губою, а також в області вуха.

Під час допиту обвинувачена школярка практично відразу визнала свою провину. Вона каже, що сварка сталася через образливі слова постраждалої в бік 15-річної дівчинки.

Спочатку вони говорили, а потім ситуація загострилася, і зав'язалася бійка. Все це супроводжувалося нецензурною промовою.

Фрагмент бійки опублікували в соціальних мережах. Після цього новина розлетілася по інформаційних порталах. Двохвилинне відео також включили і на судовому засіданні. І потерпіла, і обвинувачена впізнали себе на відео.

Суд виніс вирок, школярку прищнали винною за двома статтями. За хуліганство вона отримала місяць арешту, а за шахрайство близько сорока годин на громадських роботах. Шляхом часткового складання призначених покарань вона отримала покарання у вигляді 33 днів арешту з випробувальним терміном в 1 рік.

Нагадаємо, раніше Постраждалі від наїзду п'яного майора студентки розповіли про свій стан - " відчуваю пальці ноги, якої немає"

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Під Дніпром Школярки влаштували подружці жорстку розправу на камеру - " Добивали ногами в живіт"

Також " Знай.ІА " писав, що Школярі жорстоко побили дівчинку з ДЦП: відправили в нокаут і зняли на відео