Стало відомо про те, що в Приморську вандали зруйнували практично півтора десятка могил. Їх тепер розшукують.

Таким чином, повідомляється, то вандали забралися на кладовищі в найстрашнішу ніч року, з 31 жовтня по 1 листопада. Це день відзначають Хеллоуїн.

Кладовище, фото: соціальні мережі
у Запорізькій області вандали відвідали кладовище, фото: соціальні мережі

Мабуть хлопці вирішили влаштувати вечірку.

За попередньою інформацією, повідомлення співробітникам правоохоронних органів підступило в понеділок, 2 листопада. Тоді і стало відомо, що на міському кладовищі було поведено 14 пам'ятників.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Кладовище, фото: соціальні мережі
у Запорізькій області вандали відвідали кладовище, фото: соціальні мережі

Вжито заходів щодо встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення. За даним фактом порушено провадження за ч.3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) КК.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Києві молодий хлопець випав з 24 поверху, поліція підозрює найстрашніше. Стало відомо про те, що в Києві з вікна 24 поверху випав молодий хлопець.

Також портал Знай.ІА писав, що візитку Львова залили огидною рідиною, соромно дивитися: знову вандали. У Львові обслуговуючий персонал фонтану біля Оперного театру зафіксував розлив технічного масла на верхній поверхні фонтану.

Також портал Знай.ІА писав, що під Миколаєвом п'яний тиран "умив" кислотою дружину з дітьми: "посміли відкрити рот" У Новоодеському районі затримали 31-річного чоловіка, який намагався вбити свою сім'ю, обливши невідомою хімічною речовиною.