Стало відомо про те, що Олена Кравець з «Кварталу 95» показала свій розкішний будинок.

Таким чином, повідомляється, що Олена Кравець відома в першу чергу завдяки своєму таланту. У неї чудово виходить змінювати образи, пародіювати політиків, а також зірок українського шоу-бізнесу.

Тобто, стабільна робота є, і заробіток також непоганий.

Олена Кравець показала сина і розкішний будинок, фото: скріншот публікації
Олена Кравець показала сина і розкішний будинок, фото: скріншот публікації

У мережі користувачі згадали фотографію сина Івана, який позував на тлі заходу. Тоді шанувальники відзначили панорамні вікна і гарний вид на воду.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Умиротворення. Дитина не тільки дивиться - він бачить", " всім здоров'я!!! Славний малюк!!!", "Вигляд мальовничий і ідея сама по собі фундаментальна!", "Воно дивиться на воду, прикрашає природу і на мене не пустить вогню!"- коментують шанувальники.

Варто при цьому відзначити, що Олена мало показує свого особистого життя, навіть в інтерв'ю про її особисте життя стає відомо не так багато.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше зазначалося, що зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець не тільки успішна актриса, але і щаслива мама трьох дітей - 16-річної дочки Марії і двійнят Каті і Вані, яких вона народила в 2016-му році.

Як повідомляв портал "Знай.иа": нещодавно Олена Кравець опублікувала скріншот екрану мобільного телефону, в якому новообраний президент України Володимир Зеленський підписаний у неї просто як"Вовка".

Також "Знай.иа" писав, що головна красуня 95 кварталу Олена Кравець вперше заговорила про політичні амбіції. Точно, вона заявила, що на відміну від її колеги-гумориста Володимира Зеленського, у неї такі відсутні геть.