У Запорізькій області маленьку дитину, яка гуляла без батьків, повернули додому. Про це повідомили у місцевій поліції.

Як зазначається, інцидент трапився у Бердянську. На дитину, яка самотньо гуляла на вулиці пізно ввечері 29 жовтня, звернули увагу місцеві мешканці.

Небайдужі жителі міста повідомили про самотнього хлопчика до поліції. Правоохоронці прибули на місце виклику і виявили на вулиці дитину без супроводу дорослих. Вони спробували розпитати трирічного малюка, де він живе, однак добитися від маленької дитини точної інформації не змогли.

Фото: ГУ НП

До розшуків долучилися мешканці міста, які поширювали фото знайденої дитини у соціальних мережах. Таким чином вдалося розшукати родичів хлопчика.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Поліцейські відвезли дитину за місцем проживання – як виявилося, батьки навіть не помітили зникнення малюка. За їхніми словами, хлопчик самостійно відкрив двері квартири та вирушив на прогулянку.

На батьків малюка склали адміністративний протокол за неналежний нагляд за дітьми.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Чернівцях зник блакитноокий підліток - роздавав листівки на виборах. 13-річний хлопець вийшов з дому на підробіток, де він роздавав рекламні листівки по вулиці Руській, але додому так і не повернувся.

Також портал Знай.uа писав, що Ліс На Прикарпатті перетворився на лабіринт для молодої пари - гриби вилізли боком. На Прикарпатті сімейна пара вирушили по гриби в лісовий масив поблизу села Нова Гута Тисменицького району і не могли самостійно вібратись.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті поліція знайшла зниклу школярку - побачили і прозріли, у всіх є діти. 15-річну ужгородку, яку розшукували рідні та поліція, знайшли у сусідньому селі.