П'яний житель Запоріжжя повідом в поліцію про вбивство, якого насправді не відбувалося. Про подробиці події пише видання "Актуально".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався ще минулого року. У грудні 2019 року адміністративна комісія розглянула протокол про адміністративне правопорушення, складений Шевченківським відділенням поліції ГУНП в Запорізькій області, в якому йдеться про завідомо неправдивий виклик поліції.

Правоохоронцям вдалося встановити, що чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, звернувся в поліцію і повідомив про вбивство. Як з'ясувалося пізніше, ніякого вбивства не відбувалося.

Дзвінок / фото : Актуально

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Порушник не з'явився на судове засідання, але в результаті розгляду матеріалів справи був притягнутий до адміністративної відповідальності і повинен був сплатити штраф у розмірі 119 гривень. Однак і штраф "жартівник" вважав за краще не оплачувати.

У лютому 2020 року матеріали були направлені до Шевченківського відділу державної виконавчої служби у місті Запоріжжі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції та відкрито виконавче провадження.

У квітні державний виконавець виніс постанову Про звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи боржника. А вже у вересні штраф боржника зріс удвічі-до 238 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у п'ятницю, 30 жовтня в місті Запоріжжя два водії намагалися підкупити поліцейських.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі оштрафували водія маршрутки, який зглянувся над пасажирами.

Також Знай.иа писав, що у Запорізькій області п'яний покупець громив прилавки магазину через відмову у продажу горілки без маски.