Стало відомо про те, що в Запоріжжі намагаються зберегти життя малюкові, який купався в окропі.

Таким чином, повідомляється, що про це повідомив місцевий волонтер Злата Некрасова. Дівчина розповіла, що дитина вилив на себе окріп, ціле відро.

У Запоріжжі крихітному малюкові потрібна допомога, фото: ZaxidMedia

Батьки не можуть дозволити собі оплатити лікування, купувати щодня потрібні медикаменти, тому вирішили звернутися до народу, щоб ті допомогли, хто скільки може.

Зараз не простий час, так як допомога потрібна практично всім, і зараз важко забезпечувати не тільки родину, але й себе. Однак, все ж таки, якщо у вас є можливість допомогти маленькій дитині – зробіть це, адже, там кожна гривня на рахунку.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Про це пише інформаційний портал ZaxidMedia.

Нагадаємо також, що раніше стало відомо про те, що Неповнолітній львів'янці лікарі поставили страшний діагноз - об'ємне утворення стовбура головного мозку, тепер дівчинка потребує фінансової допомоги, щоб отримати шанс на нормальне життя.

Про це в соціальній мережі фейсбук написала сестра хворої дівчинки Роксолана Вербах.

Шістнадцятирічної львів'янці Марті Артимович поставили страшний діагноз: об'ємне утворення стовбура головного мозку ( пухлина мозку). Дівчинка потребує негайного дорогого лікування, щоб отримати шанс на одужання.

Нагадаємо, що дворічний Артем з Черкас потребує підтримки всієї країни. Медики виявили пухлину після того, як вісім місяців тому батьки хлопчика поскаржилися на ослаблі руки і ноги дитини.

Навесні цього року маленький Артем переніс операцію з видалення новоутворення, але на недавніх знімках з'явилася нова пухлина.

Як повідомляв портал "Знай.іа" що 11-річна львів'янка з дитбудинку благає про допомогу. їй необхідні кошти на операцію на позвночнике

Також "Знай.іа" писав, що молодий хлопець зі Львова лікується від агресивної форми раку. Про це повідомила мама хлопця Таня Бренгин на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка розповіла, що її синові Владиславу поставили страшний діагноз — саркома четвертої стадії. Пухлина різко прогресує і вражає інші органи. Для лікування хлопчику потрібні донори крові. Підходять тільки чоловіки з групою 2+.