Стало відомо про те, що в Запоріжжі помер відомий головлікар. Багато років служив на благо українцям.

Таким чином, повідомляється, що медичний працівник віддав професії десятки років. Валентин Радкевич був головою Запорізького обласного наркологічного диспансеру. Про це пише інформаційний портал "Разом".

У Запоріжжі помер головлікар лікарні, фото: Разом

У минулому році йому виповнилося 70 років, і його колеги відгукуються про Валентині Радкевиче як про професіонала, який знає, що він робить. Він завжди відрізнявся від більшості, і був доброю, порядною людиною.

Попрощатися з ним можна буде сьогодні, 10 червня. Прощання пройде в 11 годин в ритуальному залі, який розташований за адресою Стефанова, 22.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на 80-му році життя помер колишній ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького Кравців Роман Йосипович.

Про це пише прес-служба Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького.

Кравців Роман Йосипович – був академіком Національної академії аграрних наук України, доктор біологічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України.

Є автором понад 1000 наукових праць, 50 патентів і розробник близько 50 гостів. Під його керівництвом захищено 34 кандидатських і 14 докторських дисертацій.

Нагадаємо, раніше на Франківщині раптово помер учасник АТО.

Як повідомляв портал Знай.іа в Києві чоловік загинув під завалами заводу "Арсенал".

Також Знай.іа писав, що в Міноборони оприлюднили історії життя українських героїв, полеглих явились в місті у 2020.