У Запоріжжі відкрилася унікальна фотовиставка з 60 робіт. Барвисті і цікаві картини розкажуть про красу нашої природи і про те, що нас оточує. Недарма виставка називається "Краса рідного краю".

Барвисті пейзажі Запоріжжя вражають своєю унікальністю.

Проходить вона у Виставковому залі Спілки фотохудожників. Серед робіт ви знайдете незвичайні пейзажі Запоріжжя і його тваринний світ. Особливо тут представлена унікальна фауна Хортиці.

Головною визначною пам'яткою є фоторобота, яка встигла побувати в космосі. Червонокнижний тюльпан Біберштейна настільки сподобався астонавтам, що вони взяли його з собою і сфотографували на фоні Землі. Космонавти відправили авторці Тетяні Аверіной фото на пошту, яке зараз і прикрашає всю виставку.

Картина, яка встигла злітати в космос.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також тут представлені портретні фото містян. Справжні емоції на обличчях намагалися передати художники і їм це вдалося.

"На одній з моїх робіт, які представили на виставці, зображена моя бабуся. Перш ніж зробити це фото, я довго її просив. Знімок зроблений спонтанно, і він показує, якою щирою була моя бабуся. Через місяць її не стало", — розповів один з фотохудожників Олег Лагур.

Виставка відкрита для всіх бажаючих.

Нагадаємо, що вчені знайшли воду в атмосфері ймовірно жилої планети під назвою "K2-18b".

Знай.иа писав, що у берегів Колумбії стався крах судна, на якому везли велику партію наркотиків. Екіпажу судна вдалося врятуватися завдяки водонепроникним пакетів з кокаїном.