Найбільший світовий лідер сказав "ні" супутниковому і кабельному телебаченню. Масштабний відтік стався через підвищення цін на послуги платного телебачення. Протягом 2019 року в США 6 млн глядачів відписалися від кабельних і супутникових телеканалів.

За рік кількість підписників зменшилася на 7%, тобто на 6 млн осіб. У четвертому кварталі 2019 року кабельне та супутникове ТБ Америки втратило 1,5 млн підписників. За підсумками минулого року, загальна кількість підписників на кабельні і супутникові канали в США становить 83 млн.

підключити телефон до телевізора, https://hotline.ua/


Більше всіх відтік глядачів відчули такі медіахолдинги:

  • AT&T, втративши 1,16 млн передплатників,
  • Dish, втративши 194-тисячну аудиторію,
  • Comcast, втративши 149-тисячну аудиторію.


Причиною такого масштабного відтоку стала не тільки популярність стрімінгових платформ, але і підвищення цін на послуги платного телебачення – підписки на Netflix, Hulu та інші платформи коштують значно дешевше.

Навіть з урахуванням зростання сервісів YouTube TV і Hulu With Live TV, число підписників яких зросла з 7,52 млн у 2018 році до 9,96 млн в 2019 році, загальний обсяг платного телебачення в США скоротився на 3,6 млн домогосподарств (3,8%).

Аналітики відзначають, що у медіакомпаній є два варіанти: знизити споживчі витрати за рахунок нових digital-продуктів, як це роблять Disney, WarnerMedia і NBCUniversal, або залишити мінімальну кількість мереж, які будуть покривати потреби існуючої кількості підписників.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Нагадаємо, раніше володарі цих знаків Зодіаку, навесні відчують потужний фінансовий приплив

Також "Знай.ua" писав, що чоловік і дружина не стриглися майже 20 років, а потім потрапили в руки перукарів, які зробили з них абсолютно інших людей.