В Іраку три ракети впали поруч з посольством США, в так званій " зеленій зоні в центрі Багдада. У районі, де розташовані урядові будівлі та іноземні представництва, впали три ракети "Катюша". Про це повідомляє Reuters, посилаючись на джерела в поліції Іраку.

За їх даними, три ракети були випущені з району Зафаранія, що за межами іракської столиці. Дві з них впали біля американського посольства.

Запуск ракети, YouTube

"Три ракети впали в районі американського посольства в "зеленій зоні" в Багдаді, з посольства чутні сигнали повітряної тривоги", - повідомило джерело.

Запуск ракети, YouTube

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Даних про збитки і постраждалих від обстрілу поки немає. Це далеко не перший випадок ракетного обстрілу "зеленої зони". Зовсім недавно поблизу посольства США впали дві ракети, але особливої шкоди не завдали.

При цьому, видання розмістило відеозапис, зроблений репортеркою ВВС зсередини американського посольства після двох вибухів, ідентифікованих як розриви реактивних ракет.

На запису чутна робота сигналізації й оповіщення про необхідність негайного переміщення всіх співробітників і відвідувачів до укриття.

Нагадуємо, що іранський генерал Алі Амір Хаджізаде пояснив, що удар по пасажирському борту МАУ стався через технічний збій, а не через помилку особового складу .

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії.

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка, і що відомо.