У місті Карасук Новосибірської області знайшли десятирічну дівчинку, яка зникла 15 січня. Дитина перебувала в клітці підвалу одного з гуртожитків.

Волонтери, які займалися пошуками школярки, дістали її з підвалу будівлі по вулиці Тургенєва. Відшукати дівчинку допоміг кінолог з собакою. Він побачив простір під настилом в підвалі, де і перебувала дитина. Коли дівчинку знайшли, вона була без свідомості, тому її відвезли у лікарню.

Загублена дівчинка, скріншот з відео

Дівчинка була зневоднена, з обмороженням першого ступеня, але без травм і слідів насильства. За словами медиків, дитина добу не їла. Повідомляється, що зараз дівчинка прийшла до свідомості і з нею все добре.

Дівчинка загубилася 15 січня. Після школи її зустрів батько, відправив дитину додому, а сам разом з дружиною пішов у банк. Повернувшись у квартиру, подружжя побачило, що дівчинки немає вдома, і відразу звернулися в поліцію. Сотні добровольців шукали Олену по всьому місту не одну ніч. Ближче до вечора 16 січня з'явилася інформація, що її бачили в гуртожитку.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Загублена дівчинка, фото: Telegram

Зникнення десятирічної Олени Касталановой пояснив її тато Євген: "Її просто там закрили, і вона заснула". За словами батька, Олена засиділася допізна в гостях у однокласниці в гуртожитку. А коли зібрався додому, то виявила, що вихід з будівлі закритий, тому вирішила перечекати під сходами в теплі і заснула. А потім вона ховалася, бо боялася поліції. Зараз дівчинка в лікарні, але вже завтра лікарі обіцяють її виписати.

Кінолог, фото: Telegram

Нагадаємо, Трамп, Макрон і Меркель тихо заздрять: як відрізняються зарплати чиновників в Україні та світі

Як повідомляв портал "Знай.ua", помер син творця "Володаря перснів" Джона Толкіна, який продовжував справу геніального батька

Також "Знай.ua" писав, що ракетний удар Ірану і смерть Сулеймані обернулися новими жертвами: спливли страшні втрати армії