Дерев'яний готель у селі Ромашкова Одінцовського міського округу Підмосков'я зайнявся вранці у неділю, 8 грудня. Вогонь охопив усе дерев'яну будову і перекинувся на сусіднє. Відбувається потрапило в об'єктив.

Як розповіли очевидці, готельний комплекс у псевдоруському стилі загорівся близько 07:00 у неділю, 8 грудня. На момент виникнення пожежі в готелі відпочивали 20 постояльців. На роботі були 10 осіб персоналу. Вдалося врятувати 19 постояльців, ще один виїхав буквально за кілька годин до пожежі. За попередніми даними, саме в його кімнаті почалася пожежа.

Полум'ям охоплено 800 квадратних метрів. Дах будівлі частково обрушився. З палаючого готелю евакуювали 19 осіб. Доля ще одного постояльця поки невідома. Рятувальники ведуть його пошуки.

Як повідомили в МНС, площа займання склала тисячу квадратних метрів. Горять номери, вогонь перекинувся на ресторан "Пічка" на першому поверсі. На пожежі працюють понад 20 пожежних спецмашин, понад 60 чоловік особового складу МНС.

Пожежа в Індії, Уніан

"Пориви вітру роздмухували полум'я на сусідні будівлі. Була реальна загроза розповсюдження, у тому числі на приватний сектор", - розповів начальник головного управління МНС.

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.