Знаменита герцогиня Сассекська Меган Маркл буде судитися з британським таблоїдом Mail on Sunday через нібито незаконну публікацію її особистого листа. Наразі вона вже подала до суду, йдеться в офіційній заяві її чоловіка принца Гаррі.

"Я втратив свою матір, і тепер я спостерігаю, як моя дружина стає жертвою тих самих могутніх сил", – каже він.

За словами принца, безжальну кампанію, яку розпочали ще під час вагітності його дружини, продовжують і досі. Відтак, журналісти навмисно вирізали з тексту листа деякі фрази і слова, щоб спотворити його зміст. Зауважимо, що мова йде про статтю від лютого поточного року, у якій було опубліковано витяги з листа Меган до свого батька Томаса Маркла. У ньому герцогиня просила припинити завдавати їй болю за допомогою преси.

Меган Маркл і принц Гаррі

Наразі ж юристи Меган Маркл подали позов про неправомірне використання приватної інформації та порушення авторських прав і закону про захист персональних даних. Щоправда, представник Mail on Sunday запевняють, що видання вважає свою статтю такою, що відповідає всім стандартам, і всіляко захищатиметься в суді.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон і Меган Маркл - "близнята": королівська сім'я здивувала весь світ, фото.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі отримали несподіваного союзника в королівських сварках.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "супер-розумний": сину принца Гаррі і Меган Маркл виповнилося 6 місяців, яким росте малюк.