Президент РФ Володимир Путін з нагоди 100-річчя Всеросійського держінституту кінематографії ім. С. Герасимова відвідав ВДІК і подивився репетицію студентів навчального закладу.

Студенти ВДІК виконали для Володимира Путіна свою версію козачої пісні "Коли ми були на війні". Та під час заходу господар Кремля знову потрапив у халепу та став об'єктом висміювання в соцмережах.

Репетицію учнів ВДІКу у своєму Twitter виклав журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов. Після публікації відео на його сторінці почали з'являтися неприємні та різкі коментарі щодо Володимира Путіна.

Коментатори нагадали російському президенту, що війна закінчилася і у світу інші пріоритети. Користувачі соцмережі наголосили на тому, що у Російській Федерації помітно зростає мілітаризація російської пропаганди, а це має негативний вплив на молоде покоління.

Коментарі під відео Смирнова

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Коментарі під відео Смирнова

Крім того, главі Кремля нагадали його слова про те, що внаслідок ядерної війни "росіяни потраплять в рай". Під відео Смирнова наголосили на участі російських військових у війні на Донбасі та показали рефрижератори з "вантажем 200", які повертаються з України в Росію.

Коментарі під відео Смирнова

Нагадаємо, раніше поруч із Зеленським у Латвії затримали росіян

Як повідомляв портал "Знай.ua", Німеччина виділить Україні 1,5 млн.євро

Також "Знай.ua" писав, що у Києві розстріляли особистого ворога Кадирова