У мережі активно обговорюють загибель мільйонера Євгена Пригожина, якого називають кухарем президента Росії Володимира Путіна. Про це пишуть користувачі Twitter і не тільки, передає Хвиля.

Деякі блогери і видання припускають, що кухаря президента РФ могла раптово "прибрати" влада, або ж він сам розіграв своє зникнення і загибель для того, щоб "евакуюватися з цього Титаніка".

На даний момент немає офіційного підтвердження смерті Євгена Пригожина. Передбачається, що пов'язаний з ПВК "Вагнер" міг перебувати на борту літака Ан-72, який розбився в Конго 10 жовтня. Відомо, що досі шукають постраждалих або загиблих у катастрофі.

У посольстві Російської Федерації в Демократичній Республіці Конго ще напередодні заявили, що на борту були лише двоє російських громадян: Володимир Садовничий і Віталій Шумков.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Кілька годин тому ми відправили запит у прес-службу "Конкорд" з проханням прокоментувати інформацію про загибель Пригожина. Відповіді немає. На ВК-сторінці "Конкорда" опубліковані аналогічні запити без відповідей", - пише Telegram-канал "Нещадний піарник".

Користувачі мережі також не залишилися осторонь і почали коментувати дану новину.

"Ну що, підірвали, схоже, кухарі, любив готувати "гострі страви"?По мощам і смерек", "Ой, чавой-то не вірю я в ці таємничі зникнення... Здається, дядько просто знайшов чудовий спосіб евакуюватися з цього "титаніка" з його божевільним капітаном, сліпими, по більшій частині, пасажирами і медійними щурами", "Шаман йде", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Путін знайшов винних у зриві розведення сил на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, світ регоче з Путіна за "першою леді".

Також Знай. ua писав, що Путін пригрозив світу цинічною заявою.