Російського президента вишукано поддели в Мережі через те, що він не одружений. Втім, особисте життя Путіна – таємниця о семи печатях, і суспільству невідомо, чи так він самотній. Однак за офіційною версією Путін не одружений і всюди з'являється без першої леді.

Телеграм-канал "Оперативна лінія" вирішив "вколоти" Путіна його "самотністю", передає Диалог.UA.

"Погодьтеся, Президент без Першої леді виглядає не повно, як би він не розповідав всім історії з серії "наші дружини - гармати заряджені", - такий підписом "Оперативна лінія" супроводила колаж зі знімків президентів з їх дружинами.

Фото – Дональд і Мелані Трамп, Еммануель і Бріджит Макрон, і звичайно ж, Володимир Зеленський з дружиною Оленою. А "гармати заряджені" – це по частині Сергія Шойгу.

Проте глава Міноборони Росії навряд чи може претендувати на роль "першої леді". Та й виглядають вони в парі з Путіним якось не дуже…

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Російський президент Володимир Путін

Нагадаємо, Зеленський прокоментував публікацію стенограми його розмови з президентом США Дональдом Трампом. За його словами, він думав, що Білий дім опублікує лише слова Трампа.

Як повідомляв портал Знай.ua, до скандальної телефонної розмови Зеленського та Трампа причетні понад 20 як американських, так і українськіх чиновників.

Також Знай.ua писав, Зеленський відмовився розслідувати справу Джо Байдена.