Відомий артист зробив сенсаційне зізнання – він довго мовчав про страшну недугу, яка його все ж здолала. Чеський співак Карел Готт зізнався у тому, що лікарі діагностували у нього гостру лейкемію, пише “Politeka”

Як виявилося, ще у листопаді 2015 року в артиста виявили рак лімфатичної системи. Тоді він прийняв рішення піти зі сцени, щоб зосередитися на лікуванні. А вже півтора року тому в співака почалися проблеми з кровотворення. Попри спроби лікарів запобігти та допомогти знаменитості хвороба переросла в гостру лейкемію.

Відзначається, що Карел Готт засмучений, адже він намагався якомога довше приховати від шанувальників страшну звістку:

«Я не хотів нікого обтяжувати своїми проблемами, я не така людина, яка про своє приватне життя, а особливо про стан здоров’я, повідомляє публіці, щоб отримати її співчуття», – цитують журналісти слова співака.

Наразі чоловік проходить лікування в одній з лікарень Праги.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.