Поки весь світ намагається перекрити кисень росії та її ватажку володимиру путіну шляхом введення санкцій, є країни, які навіть відкрито висловлюють свої симпатії росії.

Звичайно ж, не можна не помітити і прихильність угорця Віктора Орбана, і постачання Іраном дронів... Також вкрай помітні начебто таємні сидіння на двох стільцях деяких країн. Про таких друзів диктатора путіна та кровожерної росії вкрай різко висловився президент України Володимир Зеленський.

Віктор Орбан, фото з вільних джерел

Президент Володимир Зеленський заявив, що втомився від дій країн, які допомагають росії обходити західні санкції. Про це він сказав під час зустрічі з президентом Естонії Аларом Карісом у Києві 2 червня.

Зеленський зазначив, що і у світі, і в Європі є держави, які допомагають росії оминати введені проти неї санкції за агресію в Україні.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Чесно кажучи, я навіть трохи втомився у цій боротьбі. Я думаю, що я почну публічно боротися з тими, хто дає змогу обходити ці санкції", – сказав президент України.

Володимир Зеленський, фото Знай.ua

Він підкреслив, що західні союзники, які допомагають росії нарощувати виробництво ракет шляхом обходу санкцій, перетворюються на "бовдурів".

"Щоб ми всі виглядали адекватними, а не бовдурами, можна думати, як продукувати сотні ракет, і як це складно зробити, а не давати можливість, щоб вони (росіяни - прим.ред.) обходили санкції, виробляючи балістичні ракети" , - наголосив Зеленський.

Президент додав, що "коаліція Patriot" передбачає неможливість обходу санкцій. Інших подробиць не надав.

Нагадаємо, що Кличко вирішив звинуватити Зеленського у загибелі людей через закриті укриття.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський назвав путіна на Діснеєвською принцесою: чому з ним неможливо вести жодних переговорів.