Поки російські окупанти безжально обстрілюють українські міста та підтверджують усьому світу свою жорстокість, кордони їхньої горе-країни ніяк не захищаються. Про таку безтурботність, яка однозначно стане фатальною, розповів командир РДК Денис із позивним "Уайт Рекс".

Як виявилося, державний кордон рф під час повномасштабної війни в Україні не охороняється.

Командир РДК, скріншот

Єдина перешкода та уявний захист - це іржавий колючий дріт та звалені на нього дерева, як повідомив командир РДК на опублікованому відео. Також на посту сиділа невідома жінка, через "контроль", яку потрібно було пройти. Його шокував цей факт.

"Я не думав, що ділянка кордону між двома країнами, що воюють уже рік, не буде охоронятись зовсім. Ми сюди прийшли, тут на вході сидить тітка, яка суворо запитала: "Це хто?". Пройти ділянку кордону між Україною та Росією було простіше, ніж зайти сюди, бо тут хоч була якась тітка. Там не було нікого", - поділився командир.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Російські повстанці думали, що по них відкриють вогонь на території росії, але "загрозу створював" лише іржавий дріт і дерева, почорнілі від старості.

"Всім плювати", - додав він.

Нагадаємо, "Дійдемо до Євпаторії, а Бахмут підбадьориться": астролог показав, як Марс допоможе ЗСУ провести блискучий контрнаступ

Раніше ми писали про те, що столицю Росії можуть перенести до Сибіру: подалі від українських дронів.