Відомий український енергетичний практик, астролог та астропсихолог Влад Росс, який ще восени минулого року передбачив падіння Кримського мосту, поділився детальним прогнозом на літо 2023 року.

Влад Рос іноді виходить в ефір, щоб розповісти про "зіркові плани" щодо завершення війни росії проти України, а цього разу експерт визначив, що новини цього літа можуть порадувати багатьох українців. Звичайно, якщо все здійсниться.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Влада Росса у мережі YouTube.

Влад Росс, скріншот: YouTube

За словами астролога, влітку 2023 року на Україну чекає Чорне море, а це означає, що відбудеться прорив російського фронту та входження на тимчасово окупований півострів Крим. Становище зірок і планет схильні до цього.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"На небі буде королівська комбінація - планета Марс, пов'язана з війною, перебуватиме у знаку Лева. Тому ЗСУ прорвуть російський фронт, буде обвалення армії країни-агресора", - зазначає Влад Росс.

Влад Росс

Також астролог додав, що вже почалася активна підготовка до контрнаступу ЗСУ: "взято в кліщі" Бахмут, а на нафтобазах в Росії відбуваються вибухи і так далі. Проте найактивніша фаза розпочнеться з 1 червня.

"На початку літа буде підрив Кримського мосту і наше входження на півострів. Ми дійдемо до Євпаторії та Феодосії. З Ялтою доведеться трохи зачекати", - підсумував Росс.

Нагадаємо, шаманка передбачила ганебну втечу окупантів: "Не так, як у Херсоні...".

Раніше повідомлялося, Китай, росія та світ: медіум Анна Атаманова розповіла, чи буде повномасштабна війна.

Також, "Буде крутий феєрверк": астролог Влад Росс передбачав, що станеться після загибелі путіна.