Кирило Буданов – начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони.

Його в Україні знає абсолютно кожен, згодом він, звичайно ж, став популярним і серед росіян. Однак за цією популярністю, яка оточує одного з найважливіших воєначальників, на генерала за весь час було скоєно понад 10 замахів, які організували спецслужби окупантів.

Кирило Буданов, фото: Знай.ua

Кирило Буданов вперше розповів про те, які серйозні поранення він отримав ще під час війни на Донбасі, які мало не позбавили його життя.

Його темний кабінет багатьом може нагадати музейне приміщення з фотографіями, картинами, зразками зброї, що зберігалися всередині.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Перше поранення, як він заявляє, було досить легким – бо його зачепив лише уламок. А от щодо наступних... вони були важкими і смертельно небезпечними: після вибуху протипіхотної міни уламок потрапив йому просто під серце.

"Його не можна вийняти з тіла, небезпечно. У мене була пробита спина, шия. Виходив через лінію фронту своїм ходом, на адреналіні, десь 5 км, а потім упав знесилений", - заявляє Буданов.

Кирило Буданов. Фото: Youtube

Третє поранення сталося через попадання кулі в праву руку, тому тепер вона в нього досить погано згинається, бо вибили ліктьовий суглоб.

Звичайно ж, глава ГУР не хоче говорити про конкретні деталі щодо ситуації, що склалася. Але можна з точністю заявити, що всі поставлені завдання були складного рівня.

Нагадаємо, глава ГУР Кирило Буданов розповів, хто підставляє путіна і шойгу зсередини: "Конфлікти ще більше загострилися"

Як повідомляв "Знай.uа", "РФ зовсім не захищена": російські добровольці окопуються в Білгородській області

Знай.ua писав, "це видно": глава української розвідки Кирило Буданов викрив двійників путіна